9 Bedste fishfinders til at finde fisk i havet i 2021

Den bedste fishfinder giver dig svar på om der er fisk under båden eller ej. Findes der noget værre end at sidde i timevis med sin fiskestang uden et eneste bid? Det er trods alt sjovest at fiske når der er bid. Med en fishfinder ved du om der er fisk i vandet, og øger dermed dine chancer betydeligt. Her i denne fishfinder guide finder du de mest populære modeller lige nu!

Deeper Fishfinder Start fishfinder

Konklusion: Her er den bedste fishfinder 🥇

Deeper Fishfinder Start fishfinder er udvalgt af Christoffer, som den bedste fishfinder i april 2021.

Bedste
Af Lystfisker
Priser er opdateret i dag mandag d. 12 april 2021, indholdet tirsdag d. 2. februar 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 2. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken fishfinder er bedst i test?

1. Deeper Fishfinder Start fishfinder - BEDST I TEST 🥇

Deeper Fishfinder Start fishfinder

Deeper fishfinder

Find fiskene hurtigt og effektivt med Deepers bærbare, trådløs fishfinder, der anvender smart teknologi med Wi-Fi-forbindelse. Ingen mobil data eller internet kræves. Deeper genererer sit eget Wi-Fi-signal, når som helst og hvor som helst. Den brugervenl... Læs mere hos Proshop

2. Garmin Striker 4 Bærbar fishfinder

Garmin Striker 4 Bærbar fishfinder

Garmin fishfinder

3,5-tommer CHIRP fishfinder med GPS og bærbart udstyr Brugervenlig 3,5-tommers farve-fishfinder med indbygget højfølsom GPS Bæretaske, som er perfekt til udlejnings- og foreningsbåde, kajak-, kano- eller isfiskeri Find fisk: Afmærk fiskestimer og genfi... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

3. Garmin Striker Plus 4 fishfinder

Garmin Striker Plus 4 fishfinder

Garmin fishfinder

STRIKER™ Plus 4 Fishfinder med et tydeligt 4.3" display og indbygget GPS har CHIRP ekkolod, der giver krystalklare billeder og Quickdraw Contours korttegningssoftware, der kan gemme op til 800.000 hektars indhold med 1-fods konturer. Med den indbyggede... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

4. Garmin Striker Plus 5CV fishfinder

Garmin Striker Plus 5CV fishfinder

Garmin fishfinder

5-tommers CHIRP fishfinder med GPS og ClearVü scanningsekkolod Brugervenlig 5-tommers farve-fishfinder med indbygget højfølsom GPS og Garmin CHIRP ClearVü™ scanningsekkolod Find fisk: Marker dine hotspots, og følg dit spor tilbage til hvor der var bid... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

5. Garmin Striker Plus 7SV fishfinder

Garmin Striker Plus 7SV fishfinder

Garmin fishfinder

STRIKER™ Plus 7sv Fishfinder med et tydeligt 7" display og indbygget GPS har Quickdraw Contours korttegningssoftware, der kan gemme op til 2 millioner hektars indhold med 1-fods konturer. Traditionel Garmin CHIRP ekkolod giver krystalklare billeder med... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

6. Deeper Sonar Pro fishfinder

Deeper Sonar Pro fishfinder

Deeper fishfinder

Deeper Smart Fish Finder Sonar Pro er designet til fiskeren, som ønsker øget rækkevidde og scanningsdybde, samt kortlægnings mulighed. Med den brugervenlige Deeper app kan du skabe dine egne søkort med hjælp af din enheds GPS, der automatisk gemmes under... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

7. Deeper Sonar Pro+ fishfinder

Deeper Sonar Pro+ fishfinder

Deeper fishfinder

Deeper Pro+ kan anvendes fra land, eller monteres fra båd, kajak, flydering - et detaljeret ekkolod der gør det nemt og enkelt at loklisere fisk samt skabe dybdekort over favorit pladser og søer. Pro+ modellen er designet med indbygget GPS, og en wifi-for... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

8. Deeper Sonar Chirp+ fishfinder

Deeper Sonar Chirp+ fishfinder

Deeper fishfinder

Den nye Deeper CHIRP+ er den første kastbare, Wi-Fi fish finder med GPS, der anvender CHIRP teknologi - den kan selvfølgelig også anvendes fra båd, flydering, kajak m.m. Med 3 frekvenser, giver Deeper CHIRP + et fantastik klart billede, med høj præcisi... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

9. Humminbird Helix 5X Chirp SI GPS G2 fishfinder

Humminbird Helix 5X Chirp SI GPS G2 fishfinder

Humminbird fishfinder

HELIX 5 CHIRP SI GPS G2 med det nye bruger interface og menu-system. Her en brillant 800H x 480V, 5" 256 farvet skærm med baggrundsbelysning, CHIRP Side Imaging/ Down Imaging og DualBeam PLUS sonar med 4000 watts PTP og 500 watts RMS. Indbygget GPS og s... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

Hvad er en fishfinder, og hvordan bruger jeg den?

En fishfinder er, kort fortalt, sladrehanken der fortæller om der er fisk i vandet eller ej.

Det er den perfekte sladrehank til dig, som ikke gider at sidde i timevis og blot håbe på, at der fisk i vandet, der synes om din agn og bider på. Det er trods alt sjovest når der er bid!

En fishfinder går også under navnet ekkolod og sonar. Kært barn har mange navne og de dækker alle over det samme produkt.

Der findes modeller med display på selve enheden og dem der kan kobles på telefonen med app-styring. Hver og en har sine fordele og ulemper.

Det smarte ved at vælge en fishfinder med app vil være, at man får et noget mere moderne display end de ofte pixelerede skærme. Ofte kan man også gemme sine ture m.m. på sin smartphone.

Derfor er fishfinders et must-have

Uanset titlen, erhvervs- eller lystfisker, har det i mange år været populært at anvende fishfinders til fiskeri fra båd.

Det smarte med disse sladrehanke er, at de kan give information om hvorvidt der er fisk i vandet, aflæse dybde og vandtemperatur samt give viden omkring bundforholdene.

For den garvede lystfisker har netop bundforholdene en stor betydning for hvorvidt man tror på fiskestedet eller ej. Et ægte must-have hvis du spørger mig!

Den populære Deeper Fishfinder

En af de mest populære fishfinders på markedet netop nu er fra mærket Deeper Fishfinder. Det er en serie af fishfinders med app-styring, som ikke har display på selve enheden, men skal kobles sammen med en smartphone.

Udvalget af fishfinders er generelt set enormt, men netop dette mærke har i flere tests vist sig, at være en storfavorit. Det er en transportabel fishfinder, som ikke fylder alverdens i ens fisketaske.

Man smider den i vandet og forbinder den til sin smartphone via en app. Man kan herefter aflæse en lang række data direkte på ens smartphone.

Der er ingen tvivl om, at den data en fishfinder kan levere vil forbedre oplevelsen og skabe større chancer for bid.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 9 fishfinders, har Christoffer valgt Deeper Fishfinder Start , som den bedste fishfinder i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 8 andre populære fishfinders, herunder bl.a. Garmin Striker 4 Bærbar, Garmin Striker Plus 4, Garmin Striker Plus 5CV & Garmin Striker Plus 7SV... klik her for at se de resterende!

Sammenlign fishfinders (9 forskellige)

Horisontalt scroll
Rul for at
sammenligne!
Deeper Fishfinder Start fishfinder
Deeper Fishfinder Start
Garmin Striker 4 Bærbar fishfinder
Garmin Striker 4 Bærbar
Garmin Striker Plus 4 fishfinder
Garmin Striker Plus 4
Garmin Striker Plus 5CV fishfinder
Garmin Striker Plus 5CV
Garmin Striker Plus 7SV fishfinder
Garmin Striker Plus 7SV
Deeper Sonar Pro fishfinder
Deeper Sonar Pro
Deeper Sonar Pro+ fishfinder
Deeper Sonar Pro+
Deeper Sonar Chirp+ fishfinder
Deeper Sonar Chirp+
Pris
799 kr. 779 kr.
2499 kr. 2299 kr.
1399 kr. 1299 kr.
2999 kr. 2849 kr.
4999 kr. 4749 kr.
1499 kr.
1899 kr.
2399 kr.
Batterilevetid 6 timer 5,5 timer 5,5 timer 6 timer
Opladningstid 150 min. 120 min. 120 min. 75 min.
Vægt 60 kg 230 kg 0,3 kg 0,5 kg 0,8 kg 0,1 kg 0,1 kg 0,9 kg
Bedøm denne artikel
23 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5