5 Bedste fisketasker til fiskegrej 2021

Den bedste fisketaske er den taske til grej, der kan indeholde alt det du skal have med på fisketur. Lystfiskeren, og måske far - kan nok nikke genkendende til, at fisketasken er ligesom en pusletaske - den er altid pakket og klar. Vælg en model der er stor nok til at du kan have et par kasser med endegrej, dit fiskehjul, en fiskekniv m.m. i samme taske. Her i i denne fisketaske guide finder du de mest populære netop nu!

Abu Game Bag Compact fisketaske

Konklusion: Her er den bedste fisketaske 🥇

Abu Game Bag Compact fisketaske er udvalgt af Christoffer, som den bedste fisketaske i juni 2021.

Bedste
Af Lystfisker
Priser er opdateret i dag søndag d. 13 juni 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 12. maj 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 8. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken fisketaske er bedst i test?

1. Abu Game Bag Compact fisketaske - BEDST I TEST 🥇

Abu Game Bag Compact fisketaske

Abu Garcia fisketaske

Praktisk fisketaske fremstillet i kraftigt denier nylon, der er smuds og vandafvisende. God ruminddelingen, samt ydre lommer og lynlåse. Monteret med en polstret og behagelig regulerbar skulderstrop: Dimensioner: 28x13x24cm... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

2. Daiwa Wilderness Game fisketaske

Daiwa Wilderness Game fisketaske

Daiwa fisketaske

Wilderness Game - en rummelig og praktisk Daiwa fisketaske I denne fisketaske får du en ekstra rummelig og praktisk taske til alt dit fiskegrej. Daiwa Wilderness Game kommer i flere forskellige størrelser. Man kan derfor altid finde en model der matcher ens behov for opbevaring og organisering af grej og... Læs mere

3. Fox Rage Shoulder Bag fisketaske

Fox Rage Shoulder Bag fisketaske

Fox Rage fisketaske

Skuldertaske fra Fox i robust design til opbevaring af forskelligt endegrej. Designet med behagelig skulderstrop, holder til tang, kraftige lynlåse og vandtæt bund. Leveres med 2 rumlige grejbokse. Dimensioner: 48 x 15 x 24cm.... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

4. Sportex Carryall Bag fisketaske

Sportex Carryall Bag fisketaske

Sportex fisketaske

Kvalitets taske til grej og andet nødvendigt til turen i det fri. Designet i materiale med PVC overflade, kraftige lynlåse og vandtæt bund. Tasken har et stort rum, samt 3 yderlommer, håndtag og en behagelig bærestrop for nem transport. Mål: Small... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

5. Westin W3 Vertical Master Bag fisketaske

Westin W3 Vertical Master Bag fisketaske

Westin fisketaske

Rummelig grej taske fra Westin, der er produceret i slidstærkt 600D nylon, med vandtæt bund, bærestropper, aftagelig foret skulderstrop og transparent låg, så du nemt har et overblik over indholdet, uden at skulle åbne den. Tasken er designet med et stort... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

En god fisketaske er et must for enhver lystfisker

Enhver engageret lystfisker med godt fiskegrej vil passe godt. Dette både når det står i skabet og venter på den næste fisketur eller når det er med på tur og bruges.

Den bedste fisketaske er den hvor der er plads til alle ens grejæsker samt andre småting der er rare at have med på turen. Finder man en god rummelig fisketaske med sidelommer, så er der plads til både ekstra blink, forfang, et ekstra hjul og måske en drikkedunk eller madkasse.

Måske du allerede har grejæsker, som der skal passe ned i den nye fisketaske? Hvis ikke, så køb en fisketaske med grejæsker inkluderet. Så får du et sæt hvor både taske og bokse passer sammen og du undgår spildplads i tasken.

Fisketaske til foran eller bagpå, mave eller ryg?

Har i denne fisketaske guide finder du et bredt udvalg af alle de bedste tasker, som jeg selv ville vælge - hvis jeg skulle bruge en ny fisketaske i morgen.

Er du på udkig efter en fisketaske med stol, en fisketaske til maven eller måske en sling bag til fiskegrej (slyngetaske til fiskegrej), så bør du se nærmere på disse liste i stedet.

De populære sling bags til fiskegrej går også under navnene hippacks og chestpacks.

Vælg en stor fisketaske til fiskerejsen

Står du overfor at skulle på en decideret fiskerejse, så bør du selvsagt vælge en stor fisketaske, der kan rumme alt tænkeligt grej du måtte få brug for på turen.

Det kan være en fisketur til den anden ende af Danmark, f.eks. Hvide Sande i vest eller Øresund i øst. Det kan også være en fisketur til Sverige hvor den står på fiskeri ved kyst eller sø.

Vælger du en rummelig model, kan du selvsagt have alt dit grej samlet eet sted. Du behøver derfor ikke at skulle lede hele din oppakning i gennem, når et specifikt fiskehjul eller blink ikke lige er til at få øje på.

Har du tilmed organiseret dit udstyr godt i grejbokse eller fiskehjul tasker, så er det hele endnu nemmere. Jeg taler af erfaring når jeg skriver, at en godt organiseret fisketaske kommer tifold igen!

Derfor skal du købe en fisketaske

Du skal købe en fisketaske da man, som lystfisker, altid har en masse småting med sig på fisketur.

Det kan være uundværlig endegrej opbevaret i små kasser, æsker eller bokse eller et ekstra fastspolehjul, gud forbyde det, at der går fuglerede i det primære.

Opbevarer man sit grej i en fisketaske er det altid let tilgængeligt og dermed en god praktisk løsning.

Er man ikke til en taske, men vil være mere mobil, så vil en fiskevest også være en mulighed. Heri kan man nok ikke opbevare madpakken, men en ekstra gennemløber, fiskekrog eller lignende går fint an.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Daiwa Prorex Tackle Boks Bag, Savage Gear Soft Lure Specialist Bag, Westin W3 Lure Loader, Berkley Camo Shoulder Bag, Orvis Safe Passage Briefcase og Ron Thompson Camo Carry Bag (+ boks).

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 fisketasker, har Christoffer valgt Abu Game Bag Compact , som den bedste fisketaske i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære fisketasker, herunder bl.a. Daiwa Wilderness Game, Fox Rage Shoulder Bag, Sportex Carryall Bag & Westin W3 Vertical Master Bag.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Christoffer

Christoffer er vokset op med lystfiskeri og har mange gode lystfiskerhistorier bag sig!

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5