Bedste torskeforfang: Se de 3 udvalgte forfang til torsk i 2021

Det bedste torskeforfang har gerne to-tre kroge på forfanget og er bundet op på en god kraftig line. Sørg altid for at have flere forskellige forfang til torsk med i fisketasken og prøv dig frem på dagen. Havfiskeri er spændende på mange måder og hvilke(n) farver der virker hvornår vides ikke. Det torskeforfang der virker den ene dag, virker måske ikke dagen derpå. Forfang til torsk bindes typisk op over en pirk og anvendes til pirkefiskeri fra kutter. Her i denne torskeforfang guide finder du de mest populære netop nu!

Af Fiskekalenderens stifter & lystfisker
Priser er opdateret i dag søndag d. 26 september 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 31. august 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 3. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Grøn/Pink/Gul sprutteforfang

Konklusion: Her er det bedste torskeforfang

Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Grøn/Pink/Gul sprutteforfang er udvalgt af Christoffer, som det bedste torskeforfang i september 2021.

Bedste

Hvilket torskeforfang er bedst i test?

1. Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Grøn/Pink/Gul sprutteforfang

Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Grøn/Pink/Gul sprutteforfang

Fladen sprutteforfang

2/0 er bundet på 0,60mm line og har 3 enkeltkroge 6/0 er bundet på 0,70mm line og har 3 enkeltkroge... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

2. Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Rød/Orange/Pink sprutteforfang

Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Rød/Orange/Pink sprutteforfang

Fladen sprutteforfang

2/0 er bundet på 0,60mm line og har 3 enkeltkroge 6/0 er bundet på 0,70mm line og har 3 enkeltkroge... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

3. SFG Blæksprutte Forfang 8/0 sprutteforfang

SFG Blæksprutte Forfang 8/0 sprutteforfang

SFG sprutteforfang

Bundet på 0,80mm line og monteret med 3stk. enkeltkroge i str. 8/0.... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 torskeforfang, har Christoffer valgt Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Grøn/Pink/Gul , som det bedste sprutteforfang i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære torskeforfang, herunder bl.a. Fladen Deep Sea Blæksprutte Rig Rød/Orange/Pink & SFG Blæksprutte Forfang 8/0.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Christoffer

Christoffer er vokset op med lystfiskeri og har mange gode lystfiskerhistorier bag sig!

Bedøm denne artikel
28 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5